Απλούς τρόπους για να κλίνει μέσα σε 2 εβδομάδες

Το υπερβολικό βάρος έχει φτάσει στις επιδημικές αναλογίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, με περισσότερα από τα δύο τρίτα των Αμερικανών να είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε απλούς τρόπους για να μειώσετε το βάρος σας και να γίνετε πιο άπαχος. Είναι απλά θέμα κατανόησης της φυσιολογίας του σώματός σας και πώς επηρεάζει ο τρόπος ζωής σας. Δύο εβδομάδες διαβίωσης ενός υγιεινού τρόπου ζωής δεν θα ρίξουν μεγάλες ποσότητες βάρους. Ωστόσο, θα σας βάλει σε καλό δρόμο για τη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους.

Για να αποφασίσετε μια πορεία δράσης, θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσετε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων και τις δαπάνες σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό τομέων βελτίωσης. Μπορεί επίσης να καθορίσει τις πιο αποτελεσματικές αλλαγές. Η τήρηση ενός περιοδικού τροφίμων και άσκησης θα αποκαλύψει τα καθημερινά σας πρότυπα. Είναι σημαντικό να καταγράφετε όλα όσα καταναλώνετε. Η απώλεια βάρους, μετά από όλα, είναι μια απλή μαθηματική εξίσωση εξισορρόπησης της πρόσληψης σας με το κάψιμο θερμίδων σας.

Κοπή λίπους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κλίνει, δεδομένου ότι θα εξαλείψει τις περισσότερες θερμίδες. Ένα γραμμάριο λίπους ισούται με περίπου 9 θερμίδες έναντι των 4 θερμίδων για κάθε γραμμάριο υδατανθράκων ή πρωτεϊνών. Η διατροφή σας πρέπει να περιλαμβάνει 20 έως 35 τοις εκατό λίπος. Για να χάσετε βάρος γρήγορα, μπορείτε να κολλήσετε στο κάτω άκρο αυτού του εύρους. Μειώνοντας την πρόσληψη λίπους κατά 2 κουταλιές της σούπας. Το πετρέλαιο ή το βούτυρο την ημέρα, θα μειώσετε την θερμιδική σας πρόσληψη κατά 240 θερμίδες ημερησίως, καλά στο δρόμο σας για να χάσετε βάρος.

Μαζί με τις αλλαγές της διατροφής, η προσθήκη μεγαλύτερης δραστηριότητας στην ημέρα σας θα αυξήσει την έλλειψη θερμίδων που είναι απαραίτητη για να χάσετε βάρος. Η μέτρια έντονη άσκηση θα κάψει λίπος και θα σας βοηθήσει να φτάσετε τους στόχους απώλειας βάρους σας. Μια μελέτη του I-Min Lee της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ και των συναδέλφων του και δημοσιεύθηκε στο τεύχος του περιοδικού του περιοδικού “Journal of the American Medical Association”, διαπίστωσε ότι οι μεσήλικες γυναίκες που ασκούσαν 60 λεπτά την ημέρα τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας ήταν πιο επιτυχημένες Στην πρόληψη της αύξησης βάρους.

Για να χάσετε 1 λίβρα την εβδομάδα, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια θερμιδική ανεπάρκεια 500 θερμίδων κάθε μέρα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι τόσο η μείωση των θερμίδων όσο και η αύξηση της καύσης θερμίδων. Αυτοί οι στόχοι είναι προσιτοί για τα περισσότερα άτομα. Μπορείτε να αυξήσετε με ασφάλεια την απώλεια βάρους σε 2 κιλά. Μια εβδομάδα δημιουργώντας ένα έλλειμμα 1.000 θερμίδων. Η αναλογία για τις αλλαγές της διατροφής και την άσκηση μπορεί να προσδιοριστεί μέσω του αρχικού σας περιοδικού. Αν η μέτρηση των θερμίδων σας ήταν υψηλή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε τα μεγαλύτερα βήματα μέσω της διατροφής, προσθέτοντας την άσκηση ως έναν τρόπο για να ικανοποιήσετε τον στόχο σας σε θερμίδες.

Ξεκινήστε με τα Βασικά

Ελέγξτε τη διατροφή σας

Αναβαθμίστε τη δραστηριότητά σας

Όλα μαζί