Διατροφικές απαιτήσεις σε μια δίαιτα 1000 θερμίδων

Μια δίαιτα 1.000 θερμίδων είναι ένας γιατρός που έχει συνταγογραφήσει πολύ χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα που χρησιμοποιείται συχνά για να παράγει γρήγορη απώλεια βάρους σε άτομα με δείκτη μάζας σώματος μεγαλύτερο από 30. Επειδή είναι τόσο χαμηλή σε θερμίδες, μπορεί να είναι δύσκολο για σας να συναντήσετε όλα Τις διατροφικές σας ανάγκες, περιορίζοντας την πρόσληψη σε 1.000 θερμίδες ημερησίως. Γνωρίζοντας τι και πόσο φαγητό μπορεί να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα στις διατροφικές σας ανάγκες. Ακολουθήστε μόνο μια διατροφή των 1000 θερμίδων υπό την επίβλεψη του γιατρού σας.

Οι υδατάνθρακες στα τρόφιμα δρουν ως κύρια πηγή ενέργειας του σώματός σας. Συμπεριλαμβάνοντας αρκετούς υδατάνθρακες στη διατροφή σας με χαμηλές θερμίδες θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα επάνω. Μια ισορροπημένη διατροφή θα πρέπει να περιέχει 45 έως 65 τοις εκατό των θερμίδων από υδατάνθρακες. Σε μια δίαιτα 1.000 θερμίδων χρειάζεστε 113 έως 138 γραμμάρια υδατανθράκων ημερησίως. Οι περισσότεροι από τους υδατάνθρακες στη διατροφή σας πρέπει να προέρχονται από ολόκληρα δημητριακά, φρούτα και λαχανικά. Εκτός από την παροχή ενέργειας, αυτά τα τρόφιμα είναι επίσης υψηλά σε φυτικές ίνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την πείνα. Περιλάβετε 1 φλιτζάνι φρούτων, 1 φλιτζάνι λαχανικά και 3 μερίδες ολόκληρων κόκκων στη διατροφή των 1000 θερμίδων.

Η πρωτεΐνη στα τρόφιμα συμβάλλει στη διατήρηση της άπαχης σωματικής σας μάζας, δημιουργεί νέα κύτταρα και στηρίζει την ανοσολογική σας υγεία. Μια ισορροπημένη διατροφή θα πρέπει να περιλαμβάνει 10 έως 35 τοις εκατό των θερμίδων της από πρωτεΐνες. Μια δίαιτα 1.000 θερμίδων πρέπει να περιέχει 25 έως 88 g πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη προέρχεται από κρέατα, φασόλια και γαλακτοκομικά προϊόντα. Επιλέξτε άπαχα κομμάτια κρέατος και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή μη λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα για να περιορίσετε την πρόσληψη θερμίδων. Μπορείτε να έχετε 2 oz. Του κρέατος ή των φασολιών και 2 φλιτζάνια γάλακτος την ημέρα στο σχέδιο διατροφής σας.

Το λίπος λειτουργεί επίσης ως πηγή ενέργειας για το σώμα σας και σας βοηθά να απορροφάτε λιποδιαλυτές βιταμίνες. Το είκοσι έως 35 τοις εκατό των θερμίδων σας πρέπει να προέρχεται από λίπος, μεταφράζοντας σε 22 έως 39 γραμμάρια λίπους ημερησίως για τη διατροφή των 1000 θερμίδων. Το λίπος στη διατροφή σας προέρχεται από το λίπος που απαντάται φυσικά στα κρέατα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα μαζί με το λίπος που προσθέτετε. Το μεγαλύτερο μέρος του προστιθέμενου λίπους πρέπει να προέρχεται από έλαια όπως το ελαιόλαδο, το φυτικό έλαιο και το σογιέλαιο. Μπορείτε να έχετε 3 κουτ. Του πετρελαίου ημερησίως στη διατροφή σας με χαμηλές θερμίδες. Τα έλαια είναι υψηλά στα καρδιακά υγιή μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λίπη.

Συμπεριλαμβάνοντας μια ποικιλία τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά από κάθε μία από τις ομάδες τροφίμων θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας σε βιταμίνες και ορυκτά. Ωστόσο, όταν ακολουθείτε μια τέτοια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, η κάλυψη των αναγκών σας σε θρεπτικά συστατικά μπορεί να είναι δύσκολη. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν θα επωφεληθείτε από τη λήψη συμπληρώματος βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

Υδατάνθρακες

Πρωτεΐνη

Λίπος

Βιταμίνες και Ορυκτά