Το μέσο μήκος των μεγάλων παιχνιδιών μπέιζμπολ πρωτάθλημα

Το μπέιζμπολ είναι το μόνο μεγάλο ομαδικό άθλημα που παίζεται στη Βόρεια Αμερική και δεν έχει ρολόι. Στο μεγαλύτερο επίπεδο πρωταθλήματος, οι ομάδες παίζουν εννέα συμμετοχές για να αποφασίσουν το παιχνίδι. Αν το παιχνίδι είναι δεμένο μετά από εννέα συμμετοχές, οι ομάδες θα παίξουν επιπλέον συμμετοχές για να καθορίσουν έναν νικητή. Παρόλο που δεν υπάρχει χρονικό ρολόι, το Μπέιζμπολ Major League καταγράφει το μήκος κάθε παιχνιδιού κανονικής και εποχικής περιόδου και, γενικά, τα παιχνίδια διαρκούν περίπου τρεις ώρες.

Οι αξιωματούχοι του μπέιζμπολ δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι με χαλαρό ρυθμό. Όταν τα κτυπήματα βγαίνουν από το κιβώτιο του κτυπήματος και όταν οι στάμνες πάρουν επιπλέον δευτερόλεπτα για να ετοιμαστούν να ρίξουν, ο ρυθμός του παιχνιδιού επιβραδύνεται. Εάν το παιχνίδι χρειαστεί πολύς χρόνος, επειδή τα κτυπήματα χτυπούν την μπάλα και οι δρομείς μετακινούνται γύρω από τα μονοπάτια βάσης, πολλοί θαυμαστές δεν θα πειράξουν ένα παιχνίδι που διαρκεί περισσότερο από τρεις ώρες. Ωστόσο, αν το παιχνίδι έχει μικρή δράση και καθυστερήσεις τακτικές, μαζί με μακρές συναντήσεις σχετικά με το ανάχωμα, είναι οι λόγοι, οι οπαδοί μπορεί να ενοχληθεί. Ως αποτέλεσμα, οι υπάλληλοι της MLB καθοδηγούν τους διαιτητές να διατηρούν τα παιχνίδια τους αποτελεσματικά.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2000, το μέσο μήκος ενός παιχνιδιού Major League Baseball ήταν 2 ώρες και 58 λεπτά, σύμφωνα με το MLB.com. Σημαντικοί αξιωματούχοι του πρωταθλήματος πίστευαν ότι αυτό ήταν υπερβολικά μεγάλο και είπε στους διαιτητές να επιταχύνουν τα πράγματα. Για να επιταχυνθεί ο ρυθμός του παιχνιδιού, το πρωτάθλημα επέβαλε αλλαγές που δεν επέτρεπαν την ώρα όταν οι κτυπήματα ήθελαν να αποχωρήσουν από το κιβώτιο της πάστας χωρίς βάσιμο λόγο και απαιτώντας οι στάμνες να ρίξουν την μπάλα πιο γρήγορα.

Το Major League Baseball πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε τα επόμενα χρόνια. Ο μέσος χρόνος ενός παιχνιδιού Major League Baseball ήταν 2 ώρες και 54 λεπτά 2001, 2 ώρες και 52 λεπτά το 2002 και 2 ώρες και 46 λεπτά το 2003. Τα στοιχεία παρέμειναν παρόμοια κατά την περίοδο 2006. Ωστόσο, το 2007, το μέσο μήκος του παιχνιδιού αυξήθηκε σε 2 ώρες και 51 λεπτά και δεν ήταν κάτω από 2 ώρες και 50 λεπτά μέσα από την εποχή του 2010.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, ο μέσος χρόνος ενός παιχνιδιού Major League Baseball ήταν περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Η αύξηση σχετίζεται με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του αυξημένου χρόνου μεταξύ των περιόδων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων. Ωστόσο, οι παίκτες διαρκούν περισσότερο μεταξύ των νυχτερίδων και μεταξύ των γηπέδων. Οι κύριοι αξιωματούχοι του πρωταθλήματος ανησυχούν ιδιαίτερα για παιχνίδια που διαρκούν πάνω από τρεις ώρες, επειδή πολλοί θαυμαστές πρέπει να πάνε στη δουλειά ή το σχολείο την ημέρα μετά από διαγωνισμό νύχτας.

Σημαντικές ανησυχίες για το μπέιζμπολ στο League

2000 Εποχή

Θετικά αποτελέσματα

Λόγοι ανησυχίας